Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:34

کیک ساده آجیلی

کیک ساده آجیلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

18 نفر

مواد مورد نیاز

کره 125 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

شکر 180 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

 

آرد 225 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

شیر 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

گردوی برشته و خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام برشته و خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

پسته برشته و خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته به ميزان لازم

 

رنگ دلخواهتان به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه ساتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط سازید.

حالا مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با شیر، به‌طور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و به همزدن ادامه دهید. اکنون آجیل را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اینک آن را درون قالب بریزید و رویش را صاف کنید.

آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

حالا رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته بیارائیدو در صورت دلخواه قدري رنگ به خامه بيفزائيد و با بهره گرفتن از ماسوره‌های مختلف، گل‌های زیبائی روی کیک ایجاد کنید.

یادآوری: مصرف این کیک همراه با نوشیدنی‌های خنک تابستانی می‌تواند در وعده عصرانه مناسب و دلپذیر باشد.

 

برچسب ها: کیک تزئینیکیک خامه ایکیک ساده آجیلیکیک آجیلیکیک سادهکیک عصرانه تعداد بازديد: 2086 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است