Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:06

طرز تهیه کیک ویكتوریا

طرز تهیه کیک ویكتوریا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک ویکتوریا

كره  180 گرم

 

شكر  150 گرم

 

تخم‌مرغ  3 عدد

 

آرد  180 گرم

 

بیكینگ پودر  یك قاشق چایخوری

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد دلخواه  به میزان لازم

 

مواد لازم آیسینگ

 

سفیده تخم‌مرغ یك عدد

 

پودر شكر نرم  75 گرم

 

رنگ سبز خوراكی  به میزان لازم

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی

طرز تهیه کیک ویكتوریا

كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌ یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مایه را هم بزنید.

اكنون مایه را درون كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و درون قالب‌های كوچك را -كه با كپسول كاغذی پوشانده‌اید- از مایه پر كنید، به گونه‌ای كه یك سوم از سر قالب‌ها خالی باشد.

حالا مارمالاد را در كیسه دیگری بریزید و قدری از آن را در مركز مایه كیك تزریق كنید.

بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه كیك‌ها را بپزید و پس از خنك شدن، روی هر یك از آن‌ها را با آیسینگ بپوشانید و به دلخواه خود تزئین كنید.

یادآوری:

مارمالاد، به سبب سنگین بودن، در مركز كیك قرار خواهد گرفت.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآشپزباشیكیك ویكتوریاروش تهیه كیك ویكتوریامواد لازم كیك ویكتوریاتهیه كیك ویكتوریاطرز تهیه کیک ویكتوریادرست کردن کیک ویکتوریا تعداد بازديد: 814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است