Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:19

مینی کیک ردولوت

مینی کیک  ردولوت

shooroshirin

2 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای8 عدد

کره 80 گرم

شکر 250 گرم

تخم مرغ 2 عدد

سرکه   یک قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

رنگ قرمز خوراکی به میزان لازم

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

آرد 250 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شیر 150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کوچک کیک را به قطر 8 سانتیمتر چرب و آرد‌پاشی نمائید.

آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید.

سپس سرکه، وانیلین و رنگ قرمز را افزوده و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده پودر کاکائو، آرد و  بیکینگ پودر را همراه با شیر به‌طور یک در میان به مایة فراهم کرده بیفزائید و آن را در قالب‌ها بریزید.

اکنون کیک‌ها را به مدت تقریبی20-25 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیک‌ها خنک شدند،‌ رویشان را با کرم بیارائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریمینی کیک ردولوتکیک ردولوتطرز تهیه مینی کیک ردولوتمواد لازم برای تهیه کیک ردولوت تعداد بازديد: 2219 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است