Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 17:08

کیک تر اسپانیایی

کیک تر  اسپانیایی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم 10-12 نفر

 تخم‌مرغ     4 عدد
شکر    160 گرم
اسانس وانیل     1 قاشق چایخوری
کرة آبکرده و خنک شده      50 گرم
آرد     150 گرم
بیکینگ‌پودر     1 قاشق چایخوری
نمک     1 پینچ
شیرعسلی      1 قوطی (375 گرمی)
شیر     250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)
خامة صبحانه     200 گرم


مواد لازم برای تهیة سس آلبالو

آب آلبالوی تازه     250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)
پودر شکر     2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت     2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

 زردة تخم‌مرغ‌ها را همراه با نیمی از شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و باقیماندة شکر را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید. حالا زرده و سفیدة تخم‌مرغ‌ها را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد کره را به آن افزوده و هم بزنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را بیفزائید و مخلوط سازید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب چربکرده به اندازة 20×30 سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. اینک کیک را از فر درآورید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. آن‌گاه شیر عسلی، شیر و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. همینکه این مخلوط ولرم شد آن را روی کیک بریزید (کیک می‌باید در قالب باشد و رویش را با خلال چوبی سوراخ سوراخ کرده باشید). سپس روی کیک را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود. حالا روی کیک را با خامة فرم گرفته بپوشانید و سس آلبالو را رویش بریزید و دوباره کیک را در یخچال بگذارید تا سس آلبالو ببندد. اینک می‌توانید کیک را به اندازة دلخواهتان برش دهید و یا با برشگر گرد قالب بزنید. کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با میوه بیارائید.

روش تهیة سس آلبالو:
همة مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. همینکه سس خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: کیکآموزش شیرینی پزیافسانه ظروفیکیک پزیکیک تر اسپانیاییطرز تهیه کیک تر اسپانیایی تعداد بازديد: 212 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است