Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:29

كیك ژله‌ای

كیك ژله‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300 گرم

 

شكر ریز 240 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

ماست میوه‌ای 360 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

روغن ذرت 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

ژله میوه  یك بسته 100 گرمی

 

خامه فرم گرفته 250 گرم

آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 22×32 سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه آرد را در كاسه مناسبی الك كنید و

شكر، بیكینگ‌پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و خامه فرم گرفته را رویش بمالید.

اكنون در صورت دلخواه روی كیك را با میوه بیارائید و به اندازه مورد نظر ببرید. اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

یاد‌آوری: می‌توانید از ژله و ماست توت‌فرنگی برای تهیه این كیك استفاده كنید و یا میوه دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید كه نوع ژله‌ و ماست از یك میوه باشد.

 

برچسب ها: انواع کیککیکآموزش کیکكیك ژله‌ایپخت کیکطرز تهیه کیک تعداد بازديد: 1264 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است