Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 شهریور 1398 - 20:00

کاپ کیک موز

کاپ کیک موز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 8  عدد

کره نرم شده  100 گرم

شکر 125 گرم

تخم مرغ  1 عدد

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

قهوه فوری  1 قاشق چایخوری

آب‌جوش  1 قاشق چایخوری

موز پوره کرده  ۱ عدد متوسط

آرد 140 گرم

بیکینگ پودر  یک دوم  قاشق چایخوری

شکلات چیپسی  50 گرم

آشپزباشی - مریم عکاف

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

کره و شکر را باهمزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا قهوه را در آب‌جوش حل کنید و آن را همراه با پورة موز به مایة فراهم کرده بیفزائید.

سپس مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با شکلات چیپسی، به این مایه افزوده و هم بزنید.

اکنون دوسوم از حجم قالب‌ها را از این مایه پر کنید و کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند،آنها را با برگهای شکلاتی بیارائید. 

روش تهیه برگهای شکلاتی

100گرم شکلات سیاه را به روش بن ماری(حرارت غیر مستقیم) آب کنید.

سپس با قلمو شکلات آبکرده را پشت برگهای گل رز که از قبل شسته و خشککرده اید بمالید و برگها را به مدت تقریبی 5-10 دقیقه در یخچال قراردهید تا کمی خودش رابگیرد.

سپس برگها را دوباره به شکلات آغشته کرده و مجددا در یخچال بگذارید.

همینکه شکلات خودش را گرفت برگ را به آرامی از شکلات جدا کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم عکافکاپ کیک موزروش تهیه انواع کاپ کیکمواد لازم برای تهیه کاپ کیک موزانواع کاپ کیک های خوشمزه تعداد بازديد: 427 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است