Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:17

کیک تخم خرفه و لــیــمو

کیک تخم خرفه  و لــیــمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آرد  200 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تخم خرفه 30گرم

پودر بادام 30 گرم

کره  125 گرم

شکر  150 گرم

تخم مرغ  2عدد

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

آب لیموی تازه  2 قاشق سوپخوری

شیر  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم عکاف

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 4×8 سانتیمتر چرب نمائید. آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه تخم‌ خرفه و پودر بادام را به آن بیفزائید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و مخلوط سازید.

(هر تخم‌مرغ را در حدود 30 ثانیه هم بزنید).

حالا پوست لیمو و نیمی از مخلوط آرد را همراه با آب لیمو به این مایه بیفزائید و بعد باقیمانده آرد را همراه با شیر درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید.

اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید.

اینک کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خوشمزه خانگیمریم عکافانواع کیک های خوشمزهکیک خرفهروش تهیه کیک خرفهمواد لازم برای تهیه کیک خرفه تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است