Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:35

طرز تهیه کیک كشمشی فنجانی

طرز تهیه کیک كشمشی فنجانی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک كشمشی

كره  180 گرم

 

شكر قهوه‌ای  180 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده  یك قاشق چایخوری

 

آرد 180 گرم

 

بیكینگ پودر  یك قاشق چایخوری

 

آب پرتقال  سه قاشق سوپخوری

 

كشمش طلائی  75 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک كشمشی

كره و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید.

سپس پوست پرتقال را افزوده و مخلوط كنید. اكنون آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با آب پرتقال به مایه بیفزائید.

حالا كشمش را- كه از قبل شسته و كمی خیسانده‌اید- درون مایه بریزید و مایه‌ فراهم‌شده را بین 12 قالب كوچك و یا قالب 12 تائی مافن تقسیم كنید.

بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیك‌ها را بپزید.

سپس آن‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید. اكنون هر یك از كیك‌های فنجانی را به دلخواه خود تزئین نمائید و از مهمانانتان پذیرائی كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآشپزباشیكیك كشمشی فنجانیکیک کشمشیروش تهیه کیک کشمشیطرز تهیه کیک كشمشیدرست کردن کیک كشمشی تعداد بازديد: 2135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است