Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:43

چیزکیک انگور

چیزکیک انگور

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

بیسکویت پودر کرده  250 گرم

کره آبکرده و خنک شده  125 گرم

جوز هندی رنده کرده یک‌چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

تخم‌مرغ 4 عدد

شکر دانه‌ریز 200 گرم

پوست لیمو (رنده کرده)  2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب پرتقال تازه 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پودر ژلاتین یک‌و یک‌دوم قاشق سوپخوری

آب 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پنیر خامه‌ای 500 گرم

خامه قنادی همزده 300 گرم

انگور به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

بیسکویت،‌کره و جوز را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را کف قالب چربکرده کمربندی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و فشرده نمائید.

سپس قالب را در یخچال بگذارید و مایه میانی را به این ترتیب آماده سازید. زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، پوست لیمو و آبمیوه‌ها در کاسه مناسبی بریزید و کاسه را روی حرارت بخار آب جوش بگذارید.

حالا این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

اکنون محلول ژلاتین را به زرده‌‌های همزده بیفزائید. آن‌گاه پنیر خامه‌ای را قدری با همزن  برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط زرده تخم‌مرغ‌ها را در چهار نوبت به پنیر افزوده و هم بزنید.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا خامه همزده را به مخلوط پنیر بیفزائید و بعد سفیده تخم‌مرغ‌ها را در دو نوبت به چیز کیک اضافه کنید.

اکنون یک‌سوم از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و رویش انگور بچینید. سپس دوباره قدری از مایه چیزکیک را روی انگورها بریزید و رویش را با انگور بپوشانید.

اینک باقیمانده مایه چیزکیک را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید و با انگور، خامه فرم گرفته و برگ نعنا بیارائید. چیز کیک را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: چیز کیککیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیدسرخوشمزهچیز کیک انگوردسر با انگور تعداد بازديد: 764 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است