Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:21

كيك خرمالو

كيك خرمالو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

پوره خرمالو        ٢٥٥ گرم

شكر  دانه‌ریز        ٢٧٠ گرم

روغن مايع       200 میلی‌لیتر

تخم مرغ         ٣ عدد

وانيلین       یک چهارم قاشق چايخوري

آرد   نول          ٢٨٠ گرم

پودر دارچين       ١ قاشق چايخوري

جوز هندی        یک هشتم قاشق چايخوري

نمك            یک هشتم قاشق چايخوري

زنجفيل             یک دوم قاشق چايخوري

بيكينگ پودر         یک  و  یک دوم قاشق چايخوري

بيكينگ سودا       یک دوم  قاشق چايخوري

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب و آردپاشی نمائید.

پوره خرمالو، شكر و روغن مايع را در کاسة مناسبی بریزید و با همزن برقي، در حدود ٢-٣ دقيقه هم بزنيد تا صاف و يكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا هر تخم‌مرغ به خوبی با مواد مخلوط شود.

سپس وانيلین را نيز اضافه كنيد. حالا آرد، دارچین، جوز هندی، نمک، زنجفیل، بیکینگ‌پودر و بيكينگ‌ سودا را با هم مخلوط و الک کنید و آن را در دو نوبت به مایه فراهم کرده بیفزائید.

مایه کیک را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید! اکنون مایه دست آمده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر بپزید.

بعد از اطمینان از پخت کیک، آن را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک روی آن را با پودر قند تزيين كنيد.

برچسب ها: کیک میوه ایکیک عصرانهآشپزباشیعارفه ابن الرضاکیک خرمالوکیک با میوه خوشمزه پاییزیروش تهیه کیک خرمالومواد لازم برای تهیه کیک خرمالو تعداد بازديد: 384 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است