Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:42

كیک های كوچك زنجفیلی

كیک های كوچك زنجفیلی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 2 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 2 قاشق چایخوری

 

میخك آسیاب‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 180 گرم

 

شیر كم‌چرب 160 میلی‌لیتر

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

كره‌ی آب‌كره 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی آیسینگ پرتقالی

 

پودر شكر 160 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

آب داغ 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

8 قالب كوچك را به گنجایش 180 میلی‌لیتر چرب نمائید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و ادویه‌ها را در كاسه‌ای الك كنید.

شكر، شیر، تخم مرغ‌ها و كره را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه، صاف و یكدست شود.

سپس آن را درون قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

حالا كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و رویشان آیسینگ پرتقالی بریزید و میل نمائید.

روش تهیه‌ی آیسینگ پرتقالی

پودر شكر را در كاسه‌ای الك كنید و باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

نكته‌ی خواندنی

زنجفیل، مقوی قلب و دارای خاصیت كاهش پر فشاری خون، محافظ كبد، دارای خاصیت ضد درد كه مشابه با كابسایسین فلفل سبز عمل می‌كند.

 

برچسب ها: آموزش کیککیک و شیرینیکیک زنجفیلیکیک زنجبیلیشیرینی پزیدستور کیکآشپزباشیآیسینگ پرتقالی تعداد بازديد: 1307 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است