Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 23:23

كیك توت جنگلی

كیك توت جنگلی

shooroshirin1

0 0

متوسط

11 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم  100 گرم

 

شكر ریز  100 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 175 گرم

 

نمك یك پینچ

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

شیر  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته 200 گرم

 

مارمالاد آلبالو یا توت‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

توت جنگلی یا آلبالو  حدود 150 گرم

 

برگ نعنا برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمر‌بندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و همزدن را پیوسته ادامه دهید تا مایه، غلیظ و یكنواخت شود. حالا مواد خشك و شیر را به‌طور یك در میان به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و مخلوط كنید.

 سپس مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید.

اكنون روی هر لایه كیك اندكی از مخلوط خامه و مارمالاد بمالید و قدری توت‌ جنگلی یا آلبالوی هسته گرفته بگذارید. لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامه مخلوط با مارمالاد، بپوشانید.

اینك كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و با میوه و برگ نعنا بیارائید.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیکكیك توت جنگلیکیک توتپخت کیکطرز تهیه کیک تعداد بازديد: 789 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است