Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 22:02

طرز تهیه کیک تر با تزئین خامه و گل‌ رُز

طرز تهیه کیک تر با تزئین خامه و گل‌ رُز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک تر با تزئین خامه و گل‌ رُز

تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر ریز  100 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده  یك قاشق چایخوری

 

آب پرتقال  دو قاشق سوپخوری

 

آرد  120 گرم

 

بیكینگ پودر  یك چهارم قاشق چایخوری

 

كره ذوب كرده  50 گرم

 

خامه فرم گرفته  به میزان لازم

 

شكلات چیپسی  70 گرم

 

گل‌های رُز مینیاتوری  به میزان لازم

 

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک تر با تزئین خامه و گل‌ رُز

سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه شكر را كم‌كم بیفزائید و همچنان زدن سفیده‌های تخم‌مرغ را ادامه دهید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را یكی‌یكی درون سفیده فرم گرفته بریزید. پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید.

حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه قبلی اضافه نمائید و همه مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كره ذوب كرده و سرد شده را نیز به مایه بیفزائید. اكنون مایه كیك را درون قالب چربكرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

بعد كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایه‌های آن خامه فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گل‌های زیبای رُز تزئین نمائید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیکیک ترآشپزباشیافسانه ظروفیدرست کردن کیک ترروش تهیه کیک ترمواد لازم کیک ترطرز تهیه کیک تر با تزئین خامه و گل‌ رُز تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است