Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:39

کیک چای ارل گری

کیک چای ارل گری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 8 – 10 نفر 

خامه صبحانه ۵۰ گرم

کره نرم شده ۲۲۵ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۴ عدد

هل آسیاب‌کرده یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد ۲۰۰ گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

چای ارل‌گری آسیاب‌کرده ۱۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 25 سانتیمتر چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود، ولی نجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

حالا کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را همراه با هل به آن بیفزائید و ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی بزنید.

اکنون مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و چای را همراه با خامه،‌ به طور یک در میان درون مایه تخم‌مرغی بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40 – 50 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک پخت، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک و شیرینیپخت کیکشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینکیک چای ارل گریکیک چایدستور تهیه کیک چای ارل گریروش تهیه کیک چای تعداد بازديد: 175 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است