Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:28

كیك آلبالوی انگلیسی

كیك آلبالوی انگلیسی

shooroshirin3

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کیک آلبالوی انگلیسی:

كمپوت آلبالو 1 قوطی (425 گرمی)

 

كره 220 گرم

 

شكر 180 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كشمش پلوئی 175 گرم

 

كشمش بی‌دانه (مویز) 90 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری

 

طرز تهیه کیک آلبالوی انگلیسی:

قالب لوف را به اندازه‌ 12×28سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كمپوت آلبالو را در صافی بریزید و هسته‌هایش را در آورید. آن‌گاه كره و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس وانیلین را بیفزائید و حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اكنون مواد خشك (آرد، بیكینگ‌ پودر و نمك) را نیز درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید.

آن‌گاه آلبالو‌ها، كشمش پلوئی و مویز را به مایه‌ فراهم‌كرده بیفزائید و مخلوط نمائید و آن را در قالب بریزید و حالا قالب را در فر گرم‌كرده با دمای160 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 80-85 دقیقه كیك را بپزید.

اینك كیك را از فر در آورید و 10 دقیقه در قالب نگه دارید. سپس آن را روی پنجره‌ سیمی بگذارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون كیك را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش كيككیك آلبالوی انگلیسیكيك آلبالوروش تهيه كيك آلبالومواد لازم كيك آلبالوتهيه كيك آلبالوكيك انگليسي تعداد بازديد: 2171 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است