Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:39

كیك شكلاتی با كرم توت‌فرنگی

كیك شكلاتی با كرم توت‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره نرم 100 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 175 گرم

 

پودر كاكائو 15 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

شیر 6 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد توت‌فرنگی 4 قاشق سوپخوری

 

پسته خرد كرده  به میزان لازم

 

خمیر مارسیپان حدود 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

توت‌فرنگی 225 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید آبكرده 75 گرم

 

خامه فرم گرفته 150 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­– مریم امیری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 10×21 سانتیمتر با كاغذ روغنی بپوشانید و روی كاغذ را اندكی چرب كنید. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس آرد، پودر كاكائو و نمك را مخلوط و الك كنید و همراه با شیر به‌طور یك در میان درون مایه فراهم كرده بریزید. حالا مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید.

اكنون كیك را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا خنك شود. اینك كیك را از ارتفاع سه قسمت كنید و روی لایه‌های كیك، 2 قاشق از مارمالاد توت‌فرنگی بمالید.

آن‌گاه كرم فراهم كرده را نیز روی مارمالاد بمالید و لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید. حالا روی كیك را با باقیمانده مارمالاد بپوشانید و با پسته و برگ‌های ساخته شده از خمیر مارسیپان بیارائید.

روش تهیه كرم: توت‌فرنگی، آبلیمو و شكر را در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

حالا محلول ژلاتین را با پوره توت‌فرنگی مخلوط كنید و شكلات و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: کیککیک توت فرنگیآموزش کیککیک با کرمكیك شكلاتیکیک با توتکیک شکلاتی با کرم تعداد بازديد: 2922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است