Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 16:52

كيك فنجانی با كرم پاتيسير

كيك  فنجانی با كرم پاتيسير

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد:

 كره‌ی نرم‌شده...............170 گرم

شكر ریز.............120 گرم

تخم‌مرغ.............3 عدد

آرد...............170 گرم

بیكینگ پودر ..........یك قاشق چایخوری

پوست و آب لیمو..............نصف یك عدد

كمپوت گیلاس.............60 گرم

 

 مواد لازم برای تهیه‌ی كرم پاتیسیر:

 زرده‌‌ی تخم‌مرغ.............3 عدد

شكر ریز  ...........75 گرم

وانیلین.............یك چهارم قاشق چایخوری

آرد...........35 گرم

شیر ............280 میلی‌لیتر

كره .............30 گرم

روش تهیه :

قالب 12 تائی مافن را، با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و سبك شوند. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را به تدریج بیفزائید و هم‌زدن را ادامه دهید. سپس آرد، بیكینگ پودر، پوست و آب لیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه را بین قالب‌ها تقسیم كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. بعد كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا خنك شوند. اكنون به كمك چاقوی تیزی، دایره‌های عمیقی به قطر 3 سانتیمتر از سر كیك‌ها در آورید و با برشگری به شكل قلب، قلب‌های كوچكی از آن دایره‌ها بسازید. اینك گیلاس را به كرم پاتیسیر بیفزائید و درون حفره‌ی كیك‌ها را با آن پر كنید. روی هر یك از كیك‌ها، یك عدد گیلاس و در كنار آن، یك عدد كیك كوچك قلبی شكل بگذارید و قدری پودر شكر بپاشید. حالا كیك‌ها را در ظرف زیبائی بچینید و از مهمانان خود پذیرائی كنید.

 

 

روش تهیه‌ی كرم پاتیسیر:

 زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ ‌شود.سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و به تدریج به مخلوط قبلی بیفزائید. اكنون مایه را به ظرف خالی شیر منتقل كنید و روی حرارت بگذارید. مایه را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود و ته نگیرد. حالا كره را به كرم بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا صبر كنید تا كرم كاملاً خنك شود. بعد آن را مصرف كنید.

برچسب ها: کیک فنجانیکرم پاتیسیرطرز تهیه کیک فنجانیطرز تهیه کرم پاتیسیرتزییم کیک فنجانی تعداد بازديد: 827 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است