Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 08:23

نان سوسیس

نان سوسیس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد

شیر  200 میلی لیتر

(سه‌چهارم پیمانه + 1 قاشق سوپخوری)

شکر  1 قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر  7 گرم

نمک  1 قاشق چایخوری

کرۀ آبکرده   50 گرم

آرد  320 گرم

سوسیس  10 عدد

زردۀ تخم مرغ برای روی خمیر    2عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

کنجد برای تزیین  به میزان لازم 

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید. رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه نمک،کره و مایه خمیر ورآمده را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسۀ چرب کرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

حالا هر بار چانه‌هایی به وزن 40 گرم از خمیر فراهم کرده بردارید و به درازای 40 سانتیمتر رول کنید و آن را دور سوسیس بپیچید و در سینی چرب کرده بگذارید.

سپس روی خمیرها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. اکنون نان‌های سوسیس را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش پخت نانآشپزباشیآرزو گنجینان سوسیسانواع نان های خوشمزهطرز تهیه نان سوسیسمواد لازم برای تهیه نان سوسیس تعداد بازديد: 424 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است