Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 مهر 1397 - 00:08

نان فوری کرنبری و شکلات

نان فوری  کرنبری و شکلات

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 نفر

آرد 600 گرم

شکر 350 گرم

بیکینگ‌پودر 3 قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

اسانس وانیل یک‌ و یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر 350 میلی‌لیتر

(یک پیمانه + یک سوم پیمانه + یک قاشق سوپخوری)

کره آبکرده120 گرم

کرنبری خشک 100 گرم

شکلات چیپسی 150 گرم

آشپزباشی -آرزو مقدم

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب لوف را به اندازه 12×27 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

 آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیل، شیر و کره را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

سپس مواد خشک را کم کم به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا مایه غلیظ و یکنواختی حاصل شود.

حالا کرنبری و شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط کنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.

اکنون قالب را در فر بگذارید و نان را به مدت تقریبی 50 – 60 دقیقه یا تا زمانیکه روی نان طلائی رنگ شود، بپزد.

اینک قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، نان را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.

برچسب ها: نان خانگیآشپزباشیآرزو مقدمطرز تهیه انواع ناننان فورینان فوری کرنبری و شکلاتطرز تهیه نان فوری کرنبری و شکلات تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است