Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

رول‌های كره‌ای صبحانه

رول‌های كره‌ای صبحانه

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آرد نان 435 گرم

 

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 45 گرم

 

پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آرد نان 435 گرم

 

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 45 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

مایه خمیر، شكر و 2 قاشق سوپخوری از آرد را در كاسه مناسبی بریزید، شیر را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه روی كاسه را بپوشانید و 10 دقیقه در دمای محیط نگه دارید.

در این میان، باقیمانده آرد و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و در مركز آن حفره‌ای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده و كره را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت یا تا زمانیكه حجم خمیر دو برابر شود، در جای گرم نگه دارید.

اكنون هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و 2 دقیقه، خمیر را ورز دهید. آن‌گاه خمیر را به 12 قسمت مساوی ببرید و هر یك را به شكل توپ درآورید. سپس آنها را بیضی شكل كنید و اندكی رویشان را بفشارید تا تخت شوند.

اینك خمیرها را در سینی چربكرده بچینید و قدری آرد روی آنها بپاشید. حالا روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر به خمیر استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود.

اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، نان‌ها را بپزید.

 

یادآوری: این نان خوشمزه را گرم میل كنید و از خوردنش همراه با مربا و كره، لذت ببرید.

 

برچسب ها: نان کره ایرول‌های كره‌ای صبحانهرول های کره ایرول های صبحانهنان صبحانه تعداد بازديد: 443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است