Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:37

نان زیتون و گوجه فرنگی

نان زیتون و گوجه فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10 تا12 عدد

شیر ولرم     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)
آب         125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)
شکر     1 قاشق چایخوری
نمک               یک‌ و یک‌دوم قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر     2 قاشق چایخوری
روغن مایع     یک چهارم پیمانه
آرد     حدود 600 گرم
زرده تخم‌مرغ برای روی نان     1 عدد

مواد لازم برای روی نان

پنیر سفید مکعبی خرد کرده    --
گوجه فرنگی        --
زیتون سیاه    --
زیتون سبز     --

آشپزباشی - افسانه ظروفی

روش‌تهیه

شیر، آب، شکر، نمک، مایه خمیر و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید و رویش را بپوشانید. حالا صبر کنید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند و چند برابر شود. (حدود یک ساعت) اکنون خمیر را به تکه‌های 100 گرمی برش دهید و هر تکه را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بچینید. آنگاه با ته لیوان روی خمیرها را اندکی تخت کنید و رویشان پنیر، گوجه فرنگی و زیتون بچینید. حالا اطراف خمیر را با زردة تخم‌مرغ زرین کنید و 15 دقیقه آن را کنار بگذارید.
اینک نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: نانافسانه ظروفینان زیتون و گوجه فرنگیطرز تهیه نان زیتون و گوجه فرنگی تعداد بازديد: 766 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است