Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:29

اِسكُن كِرنبِری

اِسكُن كِرنبِری

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 285 گرم

 

بیكینگ پودر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر 60 گرم

 

كره‌ی خرد كرده 70 گرم

 

مارگارین خرد كرده 70 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

كرنبری 60 گرم

 

دوغ بی‌نمك 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شیر به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آرد، بیكینگ‌پودر، نمك و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه كره و مارگارین را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید تا به صورت خرده نان در‌آید.

سپس پوست پرتقال و كرنبری را بیفزائید و دوغ را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیررا روی سطح آرد پاشیده، به آرامی ورز دهید و به كمك وردنه، به ضخامت 3/5 سانتیمتر باز كنید.

اكنون با برشگری به قطر تقریبی 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از خمیر ببرید و با فاصله، در سینی بچینید.

حالا رویشان شیر بمالید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، در فر بپزید. سپس اسكن را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید.

یادآوری1: میل كردن اسكن همراه با انواع مربا، مارمالاد، كره و خامه، هم گرم و هم سرد بسیار دلچسب و گوارا است.

یادآوری2: چنانچه كرنبری در دسترس نبود به همان اندازه از كشمش پلوئی استفاده كنید.

نكات مهم

نان اسكون، نانی است كه بدون استفاده از مایه خمیر و تخم‌‌مرغ، در زمانی بسیار كوتاه آماده می‌شود و میان وعده‌ی مناسبی است.

چگونگی خمیر كردن اسكون‌ها بسیار حائز اهمیت است. چنانچه مخلوط كردن مواد تشكیل دهنده با قدرت و ورز دادن زیاد همراه باشد، نان كیفیت خود را از دست خواهد داد.

به همین دلیل می‌باید فقط در حد مخلوط شدن و جمع كردن خمیر مواد را به آرامی و سبكی مخلوط نمائید و بهتر است برای این‌كار از پالت فلزی یا چاقو كمك بگیرید و مانند عمل بریدن، چاقو را روی مخلوط مورد نظر به حركت درآورید تا زمانی‌كه بتوانید مخلوط را جمع كنید و به شكل توپ درآورید.

نكته‌ی مهم دیگر در تهیه‌ی اسكون، داغ بودن فر است.

پیش از آنكه دست به‌كار تهیه‌ی خمیر شوید فر را روشن و گرم كنید تا نان اسكون در مدت زمان كوتاهی بپزد و از كیفیت خوبی برخوردار باشد.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناندستور پخت نانآموزش اسکنانواع اسکنآشپزباشیروش پخت ناناسکن کرنبریدستور اسکناسكوننان اسكون تعداد بازديد: 361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است