Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 23:15

نان شیر و عسل

نان شیر و عسل

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر  7 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  3 عدد

 

شیر گرم 185 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

عسل 115 گرم (حدود یك‌سوم پیمانه)

 

كره آبكرده 125 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 500 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب عمیقی را به قطر 25 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه آب گرم را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر، عسل، كره، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا باقیمانده آرد را بیفزائید و هم بزنید تا مایه غلیظی به دست آید. اكنون رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجم مایه افزایش یابد. سپس آن را هم بزنید و در قالب بریزید.

رویش را با دستان چرب، صاف كنید و دوباره یك ساعت دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك قالب را در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، نان را بپزید.

سپس نان را از فر درآورید و رویش از مخلوط یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری شیر بمالید. بعد از نیم‌ساعت، نان آماده مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش نانناننان شیر و عسلنان عسلیمواد لازم نان شیر و عسل تعداد بازديد: 1895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است