آشپزباشی
پودر مایهخمیر را با كمی آب و دو قاشق سوپخوری آرد، در كاسهای بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایهخمیر، فعال شود. آنگاه آرد، روغن جامد، شكر، آب و مایهخمیر عمل آمده و زنجفیل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا خمیر را در كاسهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. بعد خمیر را با وردنه، به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و با بیفتككوب، روی خمیر ضربه بزنید تا سوراخ سوراخ شود.
اكنون خمیر را در سینی مخصوص شیرینیپزی پهن كنید و با چاقو، به شكل لوزیهای مساوی ببرید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه بپزید.