Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 16:30

نان زنجفیلی

نان زنجفیلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر  1 قاشق چایخوری

 

آب  125 میلی‌لیتر

 

آرد  375 گرم

 

روغن جامد  250 گرم

 

شكر  180 گرم

 

زنجفیل  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

پودر مایه‌خمیر را با كمی آب و دو قاشق سوپخوری آرد، در كاسه‌ای بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه‌خمیر، فعال شود. آن‌گاه آرد، روغن جامد، شكر، آب و مایه‌خمیر عمل آمده و زنجفیل را با هم مخلوط كنید و ورز دهید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا خمیر را در كاسه‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. بعد خمیر را با وردنه، به ضخامت یك سانتیمتر باز كنید و با بیفتك‌كوب، روی خمیر ضربه بزنید تا سوراخ سوراخ شود.

اكنون خمیر را در سینی مخصوص شیرینی‌پزی پهن كنید و با چاقو، به شكل لوزی‌های مساوی ببرید و در فر (تاون) گرم شده، با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیناننان زنجفیلیآشپزباشیروش تهیه نان زنجفیلیتهیه نان زنجفیلیمواد لازم نان زنجفیلینان با زنجفیل تعداد بازديد: 415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است