Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:28

بریوش بان لیمو

بریوش بان لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مایه خمیر فوری 8 گرم

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شکر 50 گرم

آرد 450 گرم

کره  55 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

نمک ک دوم قاشق چایخوری

کرم‌لیمو  دو‌سوم پیمانه

 مواد لازم رویه

کره آبکرده 20 گرم

شکر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

مایه خمیر، نیمی از شیر و 1 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال و تخمیر شود.

سپس آرد، باقیمانده شکر، کره، تخم‌مرغ،  شیر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید.

آن‌گاه این مخلوط را با همزن برقی و با مفتول مخصوص خمیر هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 45 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیر زیاد شود.

اکنون خمیر را 2 قسمت کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

سپس هر قسمت را به اندازه 12×18 سانتیمتر باز کنید و رویش کرم لیمو بمالید و خمیر را تا کنید.

اینک خمیر را از درازا به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و هر یک را بتابانید و به دور خودش بپیچید.

آن‌گاه خمیرها را در سینی شیرینی‌پزی بچینید،  رویش را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجمشان زیاد شود.

اینک روی خمیر‌ها کره بمالید و شکر بپاشید و بریوش را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه بریوش پخت و طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

روش تهیه کرم لیمو

یک‌چهارم پیمانه آب لیمو را همراه با یک قاشق  سوپخوری پوست لیموی رنده کرده، 50 گرم شکر، 3 قاشق سوپخوری آرد ذرت و یک‌دوم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و 20 گرم کره به کرم افزوده و مخلوط نمائید.

حالا رویش را بپوشانید و بگذارید کاملا خنک شود.

برچسب ها: کیکشیرینینانآشپزباشیشور و شیرینبریوش بان لیمو تعداد بازديد: 1117 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است