Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 تیر 1397 - 10:30

نان غرابی

نان غرابی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر بادام150 گرم

 

شكر ریز 200 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پودر بادام، شكر، سفیده تخم‌مرغ و وانیلین را، در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط سازید. اكنون مخلوط را چرخ كنید. مایه به دست آمده، می‌باید كمی سفت باشد. چنانچه مایه شل بود با افزودن قدری پودر بادام، آن را سفت كنید. سپس سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

مایه را داخل كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و گل‌های كوچكی از آن، با فاصله روی سینی بگذارید. حالا سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 10- 15 دقیقه قرار دهید تا نان غرابی بپزد. پس از خنك شدن، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.

 

برچسب ها: آموزش ناننانآشپزباشیاعظم گلزارمنشنان غرابیروش تهیه نان غرابیمواد لازم نان غرابیآموزش نان غرابی تعداد بازديد: 482 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است