Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:39

قهوه نرماندی

قهوه نرماندی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

قهوه‌ دمكرده‌ غلیظ 475 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه)

 

آب سیب 475 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

پرتقال ورقه‌ای خرد كرده 3 عدد

 

چوب دارچین 2 تكه‌ كوچك

 

ادویه مخلوط 1 پینج (میخك، جوز هندی، دارچین و پودر فلفل شیرین)

 

میخك آسیاب كرده 1 پینچ

 

چوب دارچین برای تزئین 4 تكه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

همه‌ مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه حرارت را كم كنید و قهوه را 10 دقیقه بجوشانید.

سپس قهوه را صاف كنید و در فنجان‌های مناسب پذیرائی بریزید و با چوب دارچین بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ قهوه‌ دمكرده می‌توانید 75 گرم قهوه‌ اسپرسو را همراه با یك لیتر آب در دستگاه قهوه‌ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا 2 پیمانه قهوه داشته باشید.

چنانچه دستگاه قهوه‌ساز در دسترس ندارید، 2 پیمانه آب جوش بردارید و 2 قاشق سوپخوری قهوه‌ فوری به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: قهوهانواع نوشیدنیانواع قهوهقهوه نرماندیطرز تهیه قهوهمواد اولیه قهوه نرماندی تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است