Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

شربت گل سرخ

شربت گل سرخ

shooroshirin5

0 0

آسان

1 نفر

مواد مورد نیاز

گلبرگ گل رز به رنگ قرمز یا صورتی 4 عدد

 

شكر 3-4 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی

 

گلبرگ‌های رز را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و گلبرگ‌ها را با دست خرد كنید.

آن‌گاه آبلیمو و آب را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و شربت را دست‌كم 4-5 ساعت، در یخچال نگه‌دارید.

اكنون شربت را صاف كنید و همراه با یخ در لیوان مناسبی بریزید و میل كنید.

یادآوری1: بهتر است شربت گل‌سرخ را یك شب در یخچال نگه دارید تا طعم و رنگش بهتر شود.

یادآوری2: این شربت یكی از نوشیدنی‌های معروف كشور تركیه است.

 

برچسب ها: نوشیدنیانواع نوشیدنیآموزش نوشیدنیانواع شربتشربتشربت گل سرخروش تهیه شربتآموزش شربت تعداد بازديد: 348 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است