Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:22

كافه اولا

كافه اولا

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای تیره  150 گرم (دو سوم پیمانه)

 

ملاس سیاه یا شیره‌ خرما 1 قاشق چایخوری

 

چوب دارچین 1 تكه‌ای كوچك

 

بادیان ستاره‌ای شكل در صورت دلخواه

 

قهوه‌ اسپرسو، دانه درشت 50 گرم (9 قاشق سوپخوری)

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

آب، شكر قهوه‌ای، ملاس، دارچین و بادیان را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید. پیوسته آن را هم بزنید تا شكر و ملاس حل شود و شربت معطری به دست آید.

آن‌گاه قهوه را به این شربت بیفزائید و از روی حرارت بردارید. رویش را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید. حالا قهو‌ه‌ فراهم كرده را صاف كنید و در فنجان‌های مناسب پذیرائی بریزید و همچنان كه گرم است میل كنید.

 

برچسب ها: انواع نوشیدنیانواع کافهطرز تهیه کافهکافهكافـــه اولامواد اولیه كافـــه اولا تعداد بازديد: 611 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است