Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:18

نوشیدنی زنجفیل

نوشیدنی زنجفیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب سیب  250 میلی‌لیتر

 

آب كمپوت گلابی 150 میلی‌لیتر

 

یخ یك و یك‌دوم پیمانه

 

زنجفیل رنده كرده  2 قاشق چایخوری

 

آب‌لیمو ترش تازه   80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

دلستر لیموئی 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آشپزباشی- هومن سلیمی

 

آب سیب، آب كمپوت گلابی و یخ را، در پارچ دستگاه مخلوط‌كن بریزید و پوره كنید. آن‌گاه زنجفیل، آب لیموترش و دلستر لیمو را، با هم مخلوط نمائید و به پوره‌ی سیب و گلابی بیفزائید. سپس با حلقه‌های لیموترش تزئین كنید و بنوشید.

 

برچسب ها: نوشیدنیآموزش نوشیدنینوشیدنی با زنجفیلآشپزباشیهومن سلیمینوشیدنی زنجفیلآموزش نوشیدنی زنجفیل تعداد بازديد: 558 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است