Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 23:11

نوشیدنی گرم هلو، قهوه و زنجفیل

نوشیدنی گرم هلو، قهوه و زنجفیل

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

كمپوت هلو (450 – 500 گرم)

 

قهوه‌ دم‌كرده‌ غلیظ 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

خامه‌ پرچرب 120 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای یك‌ویك‌دوم قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 پینچ

 

پوست پرتقال رنده كرده برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

كمپوت هلو را در صافی بریزید و آن را همراه با نیمی از قهوه، در كاسه‌دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا قدری سبك شود.

نیازی به فرم دادنش نیست. اكنون 250 میلی‌لیتر آب سرد را همراه با شكر قهوه‌ای، دارچین، زنجفیل و آب كمپوت در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 1 دقیقه بجوشانید.

سپس پوره‌ هلو و باقیمانده‌ قهوه را با هم مخلوط كنید و آن را به محلول ادویه‌ای فراهم كرده بیفزائید. آن‌گاه نوشیدنی را به‌طور مساوی در لیوان‌های مناسب پذیرائی، بریزید و رویش را با خامه و پوست پرتقال بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: قهوهنوشیدنی هانوشیـدنی گرمانوع نوشیـدنینوشیدنی با هلونوشیدنی با زنجفیل تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است