Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:00

قهوه مكزیكی

قهوه مكزیكی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سس شكلات 2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)

 

خامه‌ صبحانه 120 میلی‌لیتر (حدود یك‌دوم پیمانه)

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری (30 گرم)

 

جوز هندی رنده كرده 1 پینچ

 

قهوه‌ دمكرده‌ غلیظ 475 میلی‌لیتر (حدود 2 پیمانه)

 

خامه‌ فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

 

دارچین برای تزئین به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

سس شكلات، خامه، دارچین، شكر و جوز هندی را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه قهوه‌ داغ را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.

حالا قهوه‌ مكزیكی را در چهار فنجان مناسب پذیرائی بریزید و با خامه‌ فرم گرفته و دارچین بیارائید و میل كنید.

برچسب ها: قهوهانواع نوشیدنیانواع قهوهقهوه مكزیكیطرز تهیه قهوه مكزیكیمواد اولیه قهوه مكزیكی تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نوشیدنی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است