Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 16:58

کوکی بستنی

کوکی  بستنی

shooroshirin

0 0

متوسط

8 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 90 عدد

 تخم‌مرغ     1 عدد
کرة نرم شده     250 گرم
روغن مایع     125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
پودر شکر      160 گرم
نشاستة ذرت      160 گرم
بیکینگ‌پودر     1 قاشق چایخوری
آرد      500 گرم
وانیلین     یک‌چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو     3 قاشق سوپخوری
رنگ صورتی خوراکی     به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

یادآوری: در اینجا از قاشق بستنی سایز متوسط استفاده شده است.

روش‌تهیه

 تخم‌مرغ، کره، روغن مایع و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه نشاستة ذرت را افزوده و مخلوط سازید. سپس بیکینگ‌پودر، آرد و وانیلین را بیفزائید و مواد را هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت پودر کاکائو، به قسمت دیگر اندکی رنگ صورتی افزوده و مخلوط کنید. قسمت باقیمانده را ساده نگه دارید. اکنون به کمک قاشق بستنی، اسکوپ‌هایی از خمیر فراهم کرده بردارید و روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 170 سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید. مراقب باشید که رنگ شیرینی تغییر نکند. شیرینی‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کوکیافسانه ظروفیکوکی بستنیطرز تهیه کوکی بستنی تعداد بازديد: 119 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است