آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید. روغن را در ظرف مناسبی روی اجاق داغ كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید در روی حرارت ملایم، تفت دهید تا كاملاً نرم شود.
سپس گوجهفرنگی، سیر، شكر، نمك و فلفل را به پیاز بیفزائید. حالا ظرف سوپ را به مدت 20 دقیقه، روی حرارت قرار دهید تا مواد بپزد.
اینك آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید و قدری از مخلوط قرص سبزی و آب، به آن اضافه كنید تا رقیقتر شود.
اكنون همه آب سبزی را به سوپ بیفزائید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا پاستا را اضافه كنید و 10 دقیقهی دیگر، سوپ را بجوشانید.
نانها را با برشگر ستارهای شكل، ببرید، در كمی كره تفت دهید سوپ را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و با نانهای ستارهای بیارائید.