Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 11 آذر 1402 - 09:05

مافن مرغ

مافن مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

فیله‌ی ‌مرغ خردكرده 300 گرم

 

ماست 250 میلی‌لیتر

 

آرد 330 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

روغن مایع (اضافی) 125 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب 12 تائی مافن را چرب كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

سپس پیاز و مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا قدری نرم شوند.

حالا آن را از روی اجاق بردارید و صبر كنید خنك شود.

بعد ماست را به آن بیفزائید.

 

اكنون آرد، بیكینگ پودر، مخلوط ماست، روغن اضافی، تخم‌مرغ‌ها، آبلیمو گشنیز، نمك و فلفل را با هم مخلوط سازید و مایه‌ی به دست آمده را در قالب‌ها بریزید.

حالا قدری فلفل قرمز رویش بپاشید و به مدت تقریبی 20دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اینك مافن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمافن مرغآشپزی با مرغآموزش مافنآشپزی کودکانآشپزباشیآشپزی با کودک تعداد بازديد: 1390 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است