Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 16:00

چاینیز بدون گوشت

چاینیز بدون گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن مخصوص سرخکردنی  به میزان لازم

پیاز (خلالی خرد کرده)  2 عدد درشت

کرفس (خلالی خرد کرده) 5 ساقه

فلفل دلمه‌ای (خلالی خرد کرده) 1 عدد درشت

قارچ (ورقه‌ای خرد کرده)  500 گرم

آبلیمو به میزان لازم

آب سرد 2 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

پودر عصاره بره 1 عدد

سس سویا  یک چهارم پیمانه

جوانه ماش  2 پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قدری روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و کمی طلایی شود.

سپس پیاز را در صافی بریزید و روغن اضافی را جدا سازید. به همین ترتیب کرفس و فلفل دلمه‌ای را نیز تفت دهید و به پیاز اضافه کنید.

حالا قارچ را به همراه قدری آبلیمو و روغن تفت داده و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

اینک آب سرد و نشاسته‌ را مخلوط کنید، پودر عصاره و سس سویا را نیز بیفزائید و ترکیب را به سبزیجات اضافه نمائید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید.

حالاجوانه را در دو قاشق روغن تفت دهید و به همراه نمک و فلفل به سبزیجات بیفزائید و مخلوط کنید پس از 5 دقیقه چاینیز آماده مصرف می‌باشد.

برچسب ها: غذای گیاهیآشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای بدون گوشتغذای رژیمیچاینیزچاینیز بدون گوشتمواد لازم برای تهیه چاینیز تعداد بازديد: 874 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است