Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 14:32

بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد (Curd Cheese)

بزقرمه گیاهی با پنیر کِرد (Curd Cheese)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر 

روغن کنجد به میزان لازم

پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 4 عدد متوسط

سیر له کرده 1 حبه

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

نخود پخته 1 پیمانه

کشک یک‌دوم پیمانه (125 میلی‌لیتر)

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

پنیر کِرد خرد کرده 100 گرم

پودر گردو 2 قاشق سوپخوری

نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - معصومه عیوضی

در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

سپس قارچ، سیر، زردچوبه، نمک و فلفل را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا نخود و به میزان کافی آب بیفزائید تا بزقرمه بپزد.

اینک کشک،‌ زعفران و پنیر را افزوده و چند دقیقه بزقرمه را بجوشانید.

سپس بزقرمه را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با پودر گردو و نعنا داغ بیارائید.

 

برچسب ها: غذای گیاهیآشپزی گیاهیآشپزباشیشور و شیرینبزقرمه گیاهیپنیر کردبزقرمه گیاهی با پنیر کرددستور تهیه بزقرمه تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است