Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:10

ساندویچ سبزیجات

ساندویچ سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

بادمجان (ورقه‌ای خرد کرده) 2 عدد بزرگ

کدو (ورقه‌ای خرد کرده) 4 عدد بزرگ

سیب‌زمینی (ورقه‌ای خرد کرده) 1 عدد بزرگ

فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد

نمک به میزان لازم

قرص نان 1 عدد بزرگ

سس پستو سه‌چهارم پیمانه

پنیرمحلی تازه 200 گرم

پنیر پارمسان 50 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سبزیجات را در آبکش بریزید و نمک بزنید. پس از یک ساعت آنها را بشوئید و با حوله آشپزخانه خشک کنید و در روغن تفت داده یا روی صفحه گریل گریل نمائید.

سپس روی نان را برش بزنید قدری از خمیر اضافی را جدا سازید و داخل آن را با سس پستو آغشته کنید. و به ترتیب بادمجان، کدو، پنیر، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی و پنیر پارمسان را اضافه کنید.

(در صورتی که مواد اضافه آمد دوباره تکرار کنید.) حالا رویه نان را رویش بگذارید، درون کاغذ آلومینیوم بپیچید و زیر فشار قرار دهید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند.

اینک در طبقه وسط فر گرم کرده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه آن را بپزید. حالا نان را از فر خارج کنید و برش بزنید.

برچسب ها: انواع ساندویچغذای سالمآشپزباشیاعظم گلزارمنشساندویچ سبزیجاتساندویچ خوشمزهمواد لازم برای تهیه ساندویچ سبزیجاتنان پر شده با سبزیجاتغذای کم کالری تعداد بازديد: 2282 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است