Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:58

پیتزای مخصوص با سس گیاهان بویا

پیتزای مخصوص با سس گیاهان بویا

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پیتزای مخصوص با سس گیاهان بویا

پودر مایه خمیر  4 قاشق چایخوری

شكر یك و یك دوم قاشق چایخوری

آب ولرم  یك سوم پیمانه

آرد نان  200 گرم

نمك  1 قاشق چایخوری

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه‌ی سس:

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

پودر آنغوزه   یك دوم قاشق چایخوری

پوره گوجه فرنگی  یك دوم پیمانه

رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری

پودر آویشن   یك دوم قاشق چایخوری

پودر مرزنجوش  یك دوم قاشق چایخوری

پودر مریم گلی یك دوم قاشق چایخوری

شكر  2 قاشق چایخوری

نمك  1 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:

پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم

بادمجان خرد و سرخكرده یك عدد

كدوی خرد و سرخكرده  یك عدد

پیاز خرد كرده یك عدد

زیتون سیاه خرد كرده 50 گرم

 

 

طرز تهیه پیتزای مخصوص با سس گیاهان بویا

آشپزباشی - عليرضا خاني

مایه خمیر و شكر را درون كاسهای بریزید و آب ولرم را بیفزائید. بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

در كاسهای آرد را الك كنید و نمك را بیفزائید. اكنون در وسط آن حفرهای درست كنید و روغن زیتون و مایه خمیر عمل آمده را درون آن بریزید و همهی مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا بافت صاف و یكنواختی پیدا كند. آنگاه خمیر را در كاسه‌‌ی چربكردهای بگذارید، روی آن را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت یا تا زمانی كه حجم آن 2 برابر شود، در محل گرمی قرار دهید. سپس حجم خمیر را با فشار دست از میان ببرید و با وردنه، خمیر را به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید. بعد آن را در قالب 25 سانتیمتری مخصوص پیتزا - كه از قبل چرب كردهاید - قرار دهید.

در همین فاصله سس پیتزا را به این ترتیب آماده كنید: ابتدا روغن زیتون را در تابهای بریزید و با حرارت ملایم گرم كنید. آنگاه آنغوزه را بیفزائید و تفت دهید. پورهی گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، آویشن، مرزنجوش، مریم گلی، شكر، نمك و فلفل سیاه را اضافه نمائید و صبر كنید تا سس بجوشد. سپس سس را با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. اكنون آن را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود. حالا سس را روی خمیر بمالید و نیمی از پنیر را روی آن بپاشید. بعد بادمجان، كدو، پیاز و زیتون را روی پنیر بچینید و روی مواد را با باقیماندهی پنیر بپوشانید.

حالا قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15- 20 دقیقه پیتزا را بپزید. بعد آن را روی دیس زیبائی قرار دهید و میل نمائید.

یادآوری:  چنانچه آنغوزه در دسترس نبود می‌توانید آن را حذف كنید.

 

برچسب ها: طرز تهیه پیتزاپیتزای گیاهیطرز تهیه پیتزای سبزیجاتپیتزای مخصوصدستور پخت پیتزا تعداد بازديد: 1210 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است