Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 خرداد 1398 - 23:24

کباب تابه

کباب تابه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4-6 نفر

گوشت چرخکرده  1 کیلو

نمک و فلفل  به میزان لازم

زردچوبه یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز یک‌دوم قاشق چایخوری

پیاز ریز خرد کرده  500 گرم

فلفل سبز شیرین ریز خرد کرده 250 گرم

گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده  500 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز در کاسه مناسبی بریزید.

آن‌گاه پیاز، فلفل و گوجه‌فرنگی را روی تخته کار بریزید و با ساطور خوب ساطوری کنید تا کاملا ریز شود.

بعد به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. سپس گوشت را در تابه مناسبی پهن کنید.

اینک آن را به 8 قسمت مساوی برش بزنید و رویش را مطابق شکل با گوجه‌فرنگی و فلفل بیارائید و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای سنتی ایرانیکباب تابهطرز تهیه کباب تابه ای خوشمزهمواد لازم برای تهیه کباب تابه تعداد بازديد: 323 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است