Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 07:58

اشكنه آلبالو

اشكنه آلبالو

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پياز........................  يك عدد

روغن..................به ميزان لازم

زردچوبه ................ به ميزان لازم

آرد.................يك قاشق سوپخوري سر پر

نعناع خشك....................يك قاشق سوپخوري

آب...............  6 پیمانه

آلبالو..................  يك پيمانه، بدون هسته

تخم‌مرغ...................4 عدد

نمك و فلفل...................به مقدار لازم

روش‌تهیه

پياز را نگيني خرد نموده و سرخ كنيد. زردچوبه و آرد را به آن اضافه کرده و كمي تفت دهيد. نعناع و 6 پيمانه آب را اضافه كنيد. بعد از جوش آمدن، آلبالو‌هاي بدون هسته را اضافه كنيد. بعد از 10 تا 15 دقيقه تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه داخل اشکنه بشكنيد و صبر کنید تا ببند. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده، بعد سرو كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سنتیطرز تهیهاشکنهتخم مرغغذای ایرانیآلبالوزردچوبه تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است