Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:48

چلو‌ماهی بوشهری

چلو‌ماهی  بوشهری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

فیله ماهی تیلاپیا 2 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

پياز  ریز خرد کرده  ١ عدد متوسط

روغن به میزان لازم

سبزی (گشنیز، شوید و شنبلیله) ریز خرد کرده  100 گرم

عصاره تمبرهندى ٢ قاشق سوپخوری

برنج آبکش کرده 1 پیمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

فیله ماهى‌ را با نمك، فلفل و زردچوبه مزه‌دار کنید  و در فر گريل كنيد.

آن‌گاه پياز را در اندکی روغن ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

سپس سبزی‌، نمك، فلفل و عصاره تمبر هندى را بيفزاييد و فیله‌ها را در خورش بگذارید تا طعم و مزه آن را به خود بگیرد.

بعد از حدود 15-20 دقیقه فیله‌ها را از خورش خارج کنید و کنار بگذارید و خورش را لابلای پلو بریزید و آن را دم بگذارید.

اینک پلو را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و فیله‌ها را رویش قرار دهید.

برچسب ها: غذای دریاییغذای سنتیآشپزباشیسرمه جلیلیچلو ماهی بوشهریغذای جنوبیغذای بوشهریطرز تهیه مویدب پلومواد لازم برای تهیه مویدب پلومویدب پلو بوشهری تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است