Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 08:31

هلیم گندم

هلیم گندم

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور گندم 1 پیمانه

 

گوشت گردن 1 كیلوگرم

 

نمك به میزان لازم

 

پیاز 1 عدد متوسط

 

گلاب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

روغن حیوانی 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین به میزان لازم

 

خلال بادام به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا بلغور را بخیسانید. آن‌گاه بلغور، گوشت، نمك و پیاز را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بپزید.

دقت كنید مواد درون قابلمه را هم نزنید زیرا لعاب گندم جدا می‌شود و ته می‌گیرد.

حالا پیاز را از داخل هلیم درآورید و باقیمانده‌ی مواد را با گوشتكوب دستی بكوبید.

اینك هلیم را روی حرارت گرم كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

اكنون روی هلیم روغن داغ‌كرده بریزید و با دارچین و خلال بادام بیارائید.

یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید!

زیرا تار و پود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش هلیمحلیمهلیم گندمحلیم گندمآشپزی با گندمبلغور گندم تعداد بازديد: 1040 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است