Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 03:05

تارت مرغ وسبزیجات

تارت مرغ وسبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براي 6 نفر

آرد.............. 300 گرم

نمك................يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل سياه................... يك‌چهارم قاشق چايخوري

كره‌ي سرد خردكرده................. 100 گرم

تخم‌مرغ همزده............. 1 عدد

آب.............. 6 قاشق سوپخوري

زرده‌ي تخم‌مرغ براي تزئين............... 1 عدد

 

مواد لازم مياني

روغن مايع.............. 2 قاشق سوپخوري

قارچ خردكرده................ 250 گرم

سير............ 2 حبه

پياز سرخكرده................... 2 قاشق سوپخوري

فلفل دلمه‌اي سبز خردكرده.................. 1 عدد متوسط

سينه‌ي مرغ پخته................. 500 گرم

گوجه‌فرنگي خردكرده................... 2 عدد متوسط

نمك................ يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل سياه................. يك‌چهارم قاشق چايخوري

آشپزباشی - مريم اميري:

روش‌تهیه

آرد را همراه با نمك و فلفل الك كنيد و در كاسه‌ي مناسبي بريزيد. كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان مخلوط كنيد تا به شكل خرده‌هاي نان در آيد. آن‌گاه تخم‌مرغ و آب را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. سپس اندكي خمير را ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كيسه‌ي نايلوني بگذاريد و 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا دو‌سوم از خمير را روي سطح آرد پاشيده به ضخامت نيم سانتيمتر باز كنيد و در قالب چربكرده‌ي تارت به قطر 23 سانتيمتر، پهن نمائيد. اكنون مواد مياني را روي خمير بريزيد و صاف كنيد. سپس باقيمانده‌ي خمير را روي سطح آرد پاشيده باز كنيد و با برشگر به شكل برگ برش بزنيد و روي مواد مياني بچينيد. آن‌گاه روي خمير زرده‌ي تخم‌مرغ بماليد، قالب را در سيني بگذاريد و در فر گرم كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد قرار دهيد. حال تارت را به مدت تقريبي 30- 40 دقيقه بپزيد.

روش تهيه‌ي مواد مياني

روغن را در تابه‌ي مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. آن‌گاه سير، پياز سرخكرده و فلفل دلمه‌اي را بيفزائيد و اندكي تفت دهيد. سپس مرغ و گوجه‌فرنگي را اضافه كنيد و بگذاريد آب گوجه‌فرنگي كشيده شود. حال نمك و فلفل را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد.

خواص  قارچ

قارچ، خوراکیِ خوشمزه‌ای است که انواع مختلف و متنوعی دارد. این گیاه ساپروفیت است، یعنی کلروفیل (سبزینه) ندارد و برای رشد، مواد مغذی مورد نیازش را از گیاهان و حیوانات مرده یا در حال فساد جذب می‌کند. قارچ‌ها رنگ، بافت، شکل و خواص مختلفی دارند.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهتارت مرغ وسبزیجاتطرز تهیه تارت مرغ وسبزیجات تعداد بازديد: 525 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است