Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:14

تارت سبزیجات

تارت سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

آرد 150 گرم

کره 75 گرم

آب 2 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی (پخته و خرد کرده) 1 عدد

کدو (خرد و سرخ کرده) 1 عدد کوچک

بادمجان (خرد و سرخ کرده) 1 عدد

پنیر ورقه‌ای دالیا 4 ورق

پودر سوخاری  60 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

کره 20 گرم

پیازچة خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

ریحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی رنده کرده 100 گرم

آشپزباشی - فاطمه درویش

آرد و کره را در دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روش کنید تا به شکل خرده نان درآید آن‌گاه آب را اضافه کنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و با برشگر به قطر 10 سانتیمترببرید و در قالب‌های تارت قرار دهید.

رویشان را نیز با کاغذ روغنی و لوبیا بپوشانید و  در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه بپزید.

حالا سیب‌زمینی، کدو و بادمجان را لایه لایه روی تارت بچینید و روی آن سس بریزید و روی سس‌ها را با پنیر و پودر سوخاری بپوشانید.

اینک تارت را دوباره در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

روش تهیه سس

کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود .

آن‌گاه پیازچه را بیفزائید و کمی آن را تفت دهید‌.

حالا ریحان و گوجه‌فرنگی را به مواد اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیفاطمه درویشتارت سبزیجاتآموزش انواع تارت و پای و کیشطرز تهیه تارت سبزیجاتمواد لازم برای تهیه تارت سبزیجات تعداد بازديد: 1206 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است