Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 14 خرداد 1399 - 04:39

تارت پنیر و انجیر

تارت پنیر و انجیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر 

آرد ۱۹۰ گرم

فلفل سیاه یک‌چهارم  قاشق چایخوری

پودر شکر ۴۰ گرم

نمک ۱ پینچ

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پسته خرد کرده ۴۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

خامه صبحانه ۳۰ گرم

زرده تخم مرغ ۱ عدد  درشت

مواد لازم میانی

پنیر ماسکارپونه ۱۸۰ گرم

خامه صبحانه ۱۵۰ گرم

عسل ۱۸۰ گرم

انجیر تازه ۲ عدد

 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، فلفل سیاه، پودر شکر، نمک و وانیل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پسته و کره را به آن بیفزائید.

آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.

سپس خامه و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و در قالب تارت به اندازه 10 در 30 سانتیمتر قرار دهید.

اکنون روی خمیر را با کاغذ روغنی و توپ‌های سرامیکی مخصوص بپوشانید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

آنگاه کاغذ روغنی و توپ‌های سرامیکی را بردارید و این بار تارت را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

همینکه تارت خنک شد، مایه میانی را رویش بریزید و تارت را دست کم 3 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

اکنون روی تارت را با انجیر، پسته و عسل بیارائید.

روش تهیه مایه میانی

همه مواد را به جز انجیر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: تارتشیرینی پزیآشپزباشیتارت پنیر و انجیرشور و شیریندستور تهیه تارت پنیر و انجیرروش تهیه تارت پنیرطرز تهیه تارت انجیر تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است