Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:22

ژامبون در سس قارچ

ژامبون در سس قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

قارچ....................250 گرم، ورقه شده

روغن................. 3 قاشق غذاخوری

پیاز.................یک عدد، خردشده

گشنیزیک قاشق غذاخوری، خردشده.....................آب سبزیجات150 میلی‌لیتر

خامه................100 گرم

سس ورچست...................ربه دلخواه

نمک و فلفل......................به مقدار لازم

اسلایس ضخیم ژامبون..............2 عدد

روش‌تهیه

قارچ‌ها را در 2 قاشق غذاخوری روغن سرخ کرده، پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید. دوسوم از گشنیز خرد شده را همراه با سایر مواد افزوده، هم بزنید و به مدت 5 دقیقه در فر قراردهید. در این فاصله 2 اسلایس ژامبون را با یک قاشق روغن در ‌تابه تفت دهید. غذا را از فر خارج و با ژامبون تفت داده شده و باقیمانده گشنیز خردشده تزیین و سپس سرو نمایید.

برچسب ها: سس قارچپیش غذاژامبونطرز تهیه سس قارچسس ورچست تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است