Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:06

راويولی سيب‌زمينی

راويولی سيب‌زمينی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد................سه و نيم پيمانه

تخم‌مرغ..................2 عدد

جعفري...............100 گرم، خرد كرده

سيب‌زميني..................نيم‌كيلو، پخته

نمك، فلفل...............به ميزان لازم

 

موادمياني:

گوشت..................200 گرم، چرخ كرده

پياز..................1 عدد، رنده شده

نمك، فلفل و ادويه..................مقداري

 

سس:

خامه.....................250 گرم

پنير پيتزا....................1 بسته، رنده شده

كره....................1 قاشق سوپخوري

پنير پارمزان......................2 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

سيب‌زميني‌هاي پخته را رنده كرده و با تخم‌مرغ، نمك و فلفل مخلوط كنيد. آرد را كم‌كم و در حين ورز دادن اضافه كنيد، سپس جعفري خرد كرده را نيز اضافه كنيد. خمير هنگامي آماده است كه به دست نچسبد.

1ـ از خمير به اندازه گردو  برداشته و با كمك دست آن را گرد كنيد و روي آن‌‌ها را چنگال زده و در آبجوش و نمك جوشانده و آب‌كش كنيد.

2ـ خمير را با وردنه و به كمك آرد روي تخته پهن كرده و خمير را برش زده و از مخلوط مواد مياني داخل آن گذاشته و اطراف خمير را ببنديد و در آب‌جوش و نمك بجوشانيد.  از آب‌كش كردن در ظرف ريخته و سس روي آن بريزيد.

 

طرز تهيه سس:

كره را آب كرده و خامه را به آن اضافه كنيد وقتي خامه به جوش آمد پنير پيتزا را اضافه كرده و حرارت را خاموش كنيد و روي راويولي‌ها بريزيد.

برچسب ها: سیب زمینیسالادپنیر پیتزاسسخامهجعفریپنير پارمزان تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است