Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:28

ميتلف قارچ

ميتلف قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

ميتلف قارچ براي 2 عدد ميتلف:

نان تست................ 3 برش

شير..............سه‌چهارم پيمانه

تخم‌مرغ.............3 عدد

قارچ ورقه شده.................8 پيمانه

تخم‌مرغ...............3 عدد

قارچ ورقه شده..........8 پيمانه

سير پوره............يک قاشق غذاخوري

آويشن.........يک قاشق مرباخوري

پياز ساطوري.............يک پيمانه

خامه...............يک‌دوم پيمانه

آب‌مرغ..............يک پيمانه

سرکه بالزاميک...............يک قاشق غذاخوري

گوجه ساطوري شده...............يک پيمانه

جعفري ساطوري..................يک‌دوم پيمانه

نمک، فلفل.................به مقدار لازم

گوشت چرخ‌کرده گوساله.......................يک کيلوگرم

کالباس دودي.................... 4 ورق براي روي ميتلف

 

مواد لازم سس قارچ:

قارچ...............4 پيمانه، خرد شده

پياز.................يک پيمانه

کالباس چرخ کرده....................يک پيمانه

سير پوره شده..................يک قاشق غذاخوري

رب‌گوجه فرنگي..................2 قاشق غذاخوري

آب‌مرغ..................دو و نيم پيمانه

آرد...................2 قاشق غذاخوري

آويشن...................نصف قاشق مرباخوري

سرکه بالزاميک.........................2 قاشق غذاخوري

کره.....................3 قاشق غذاخوري

روش‌تهیه

شير، نان و تخم‌مرغ را مانند دستور قبل آماده كنيد.

قارچ، سير و آويشن را در کره روي حرارت زياد تفت دهيد، سپس پياز را اضافه کرده، 3 دقيقه‌ي ديگر تفت دهيد. در آخر خامه، آب مرغ و سرکه را اضافه کرده، بگذاريد تا بجوشد و آب آن کشيده شود. سپس 5 دقيقه خنک كنيد.

گوجه‌فرنگي، جعفري، نمک و فلفل را به مخلوط نان اضافه کنيد، سپس اين مواد را به مخلوط قارچ افزوده و هم بزنيد.

در انتها گوشت را مخلوط کرده و داخل قالبي که چرب کرده‌ايد بريزيد و خوب فشار دهيد. روي ميتلف را با کالباس که به صورت نواري برش زده‌ايد تزيين کنيد (به دلخواه) و در فر با حرارت180 درجه‌ي سانتي‌گراد به مدت يك ساعت و نيم‌ بپزيد. قبل از اين که ميتلف را از قالب خارج كنيد 15 دقيقه صبر کرده و سپس با سس قارچ و پوره سيب‌زميني سرو کنيد.

طرز تهيه سس قارچ براي سرو:

قارچ، پياز، سير و کالباس را با 2 قاشق کره تفت دهيد تا طلايي شوند (حدود 5 دقيقه). سپس رب گوجه را اضافه کنيد و يک تا 2 دقيقه با مواد تفت دهيد. آرد و کره را اضافه کرده و تفت دهيد. در آخر آب مرغ و آويشن را افزوده، بگذاريد تا غليظ شود. اين مواد را از صافي رد کرده و با قاشق خوب فشار دهيد. سپس سرکه و سويا سس را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.

برچسب ها: غذای گیاهیقارچآویشنپنیر ورقه ایکالباس تعداد بازديد: 149 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است