Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 22:13

سوفلۀ گل‌کلم

سوفلۀ گل‌کلم

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

کره............... 50 گرم

آرد.............. 50 گرم

شیر............. 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

زردة تخم مرغ .................3 عدد

نمک ..................به میزان لازم

فلفل.................. به میزان لازم

جوز هندی.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

گل کلم.................... 700 گرم

جعفری خرد کرده ...................3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده‌شده دالیا ..................100 گرم

سفیدة تخم مرغ .................4 عدد

آشپزباشی- مریم امیری:

روش‌تهیه

8 ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آن‌گاه کره را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود. اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زردة تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و 5 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیدة تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایة سوفله افزوده و مخلوط کنید. ‌آن‌گاه مایة فراهم کرده را در ظرف‌های مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فرم گرم کرده با دمای 170درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزیسوفلهطرز تهیهگل کلمسوفله گل کلمطرز تهیه سوفله گل کلم تعداد بازديد: 91 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟